суботу, 6 квітня 2013 р.

Бібліотека продюсує таланти!!!


Людський талант це-найщедріший Господній подарунок,
Лише від нас залежить, що ми творимо із ним,
І чи правильно обходимося з даром земним
.

Коли нам говорять, що Моцарт дав свій перший концерт у віці трьох років або що Джон Стюарт Мілл читав класичну літературу латинською мовою у такому самому віці, більшість реагує просто: "Певне, вони ж генії".
У кожній людині живе потяг до прекрасного. Краса нікого не залишає байдужим, вона творить з людиною дива. Завжди хвилює й захоплює нас неповторна чарівність природи. Дарами нашої природи вміло вміє користуватися і наша читачка, народна майстриня – Надія Шикула.
Це людина, талантом якої можна захоплюватися безкінечно, адже більшість деталей, з яких зроблені її роботи ми кожного дня топчемо у себе під ногами ( це і звичайні обпавші гілочки і листочки з дерев, і кісточки з вишень і слив і т.д.).



 















Проте, як і більшість талановитих людей, реалізовувати свої здібності у сучасному соціумі виходить дуже складно. В ситуації Надії Шикули вихід знайшовся відразу ж, як тільки в бібліотеці з’явився безкоштовний доступ до мережі Інтернет. Завдяки програмі «Бібліоміст» рекламувати свої таланти стало надзвичайно просто. Взамін задоволення своїх  творчих потреб, народна майстриня із задоволенням проводить у бібліотеці майстер-класи по виробам з природніх матеріалів.
 
 
Плекаймо ж у собі майстра! Будьмо поетами своєї справи, щоб і про нас колись сказали: "Бог послав цій людині натхнення".

 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар