вівторок, 20 серпня 2019 р.

Дню Незалежності України присвячується...


День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.
  28-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це - велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.
  Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.
  У ці святкові серпневі дні, приурочені до Дня Незалежності України, працівники нашої бібліотеки презентують для читачів тематичну книжкову виставку «Свято, виміряне поколіннями» і бажають всім міцного здоров’я, добробуту, життєвої снаги і нових звершень в ім'я України! Зі святом Вас! 
                                  Усіх бажаючих запрошуємо до перегляду


Немає коментарів:

Дописати коментар