четвер, 27 березня 2014 р.

Зробимо Україну чистою!-2014...

До наймасштабнішого прибирання країни залишилося три тижні
     Бібліотеки вже не раз продемонстрували свою готовність змінювати громади на краще, зокрема й завдяки екологічним проектам. Запрошуємо всіх бібліотечних працівників та  жителів місцевих громад долучитися до четвертої Всеукраїнської акції«Зробимо Україну чистою!», яка пройде 12 квітня 2014 року. Цього року до найбільшого прибирання країни організатори планують залучити більше 200 міст та 100 000 учасників.
Акція «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху «Let's do it world!», що виник 2008 року в Естонії, і в якому зараз беруть участь більше 7 000 000 осіб у 96 країнах світу. Вже третій рік поспіль ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує людей, які хочуть звільнити парки та вулиці від сміття.
     Кількість людей, які долучаються до прибирання невпинно зростає кожного року.  Нагадаємо, що перше Всеукраїнське прибирання відбулося в 2011 році та об’єднало 22 000 учасників з 56 міст України. Вже наступного року, прибрати вулиці та парки свого міста вийшли 51 000 учасників зі 110 населених пунктів.
Долучитися до прибирання та додати своє місто на мапу «Зробимо Україну чистою!» можете і Ви.
Це просто:
●     Зареєструйтеся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/ – оберіть місце прибирання, прийдіть туди 12 квітня, отримайте інвентар та зробіть країну чистішою.
●         Запросіть ваших відвідувачів, друзів, колег, знайомих зробити те саме.
●   Поширюйте інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах інформації, серед друзів, сусідів і колег. Пам’ятайте, більше людей – менше сміття! Приєднуйтеся та збирайте друзів-знайомих. І нехай ваш улюблений парк чи вулиця стануть чистими!
Об’єднаймо зусилля — Зробимо Україну чистою!
     З усіма запитаннями щодо умов проведення акції у вашому місті/селі звертайтеся, будь ласка, до організаторів акції. Контактна інформація  - на сайті: http://letsdoit.org.ua/static/contacts/.

Немає коментарів:

Дописати коментар